Palvelut


Tarkkuutta maan tasalla, laatua maan alla

Teemme kokonaisvaltaiset katu- ja aluerakentamisurakat, saneeraukset sekä infrajärjestelmien saneeraukset ja uudisrakentamisen.

Olemme monipuolinen infran rakentaja pitkän kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet monipuolisesti erikokoisia kohteita pienistä suuriin, miljoonaluokan urakoihin.

Annamme tietotaitomme asiakkaan käyttöön jo hankkeen suunnitteluvaiheessa. Näin varmistamme korkealaatuisen lopputuloksen aina maanpinnan viimeistelytöitä myöten. Teemme aina huolellista laatutyötä –kannamme työmme kautta osaltamme vastuuta siitä, että arki sujuu ja yhteiskunta toimii häiriöttömästi.

Pohjarakentaminen

Tarjoamme kustannustehokkaita pohjarakentamisen palveluita rakennusliikkeille, teollisuudelle ja julkisen sektorin toimijoille.

Kohteitamme ovat esimerkiksi asuinrakentamisen työmaat, tehdasalueet, sähköasemat ja erilaiset liikerakennukset. Teemme perustukset, massanvaihdot, paalutukset ja kevennysrakenteet kohteen vaatimusten mukaisesti ja asennamme kiinteistön ulkopuolen tekniikan. Tarvittaessa toteutamme hankkeet avaimet käteen-periaatteella pinnan viimeistelyä myöten.

Korkealuokkainen ammattitaitomme ja pitkä kokemuksemme auttavat meitä optimoimaan materiaalin käytön ja samalla välttämään ylimääräiset kulut. Mitä aikaisemmassa vaiheessa tulemme mukaan hankkeeseen, sitä kustannustehokkaamman ratkaisun pystymme asiakkaallemme tarjoamaan!

Kaivamattomat menetelmät

Kun rakennettua ympäristöä ei haluta rikkoa, on kaivamattomat menetelmät oikea ratkaisu vanhan vesihuoltoverkoston saneeraamisen.

Pakkosujutukseen käytetään kuorellista putkea, joka viedään vanhan putken sisään. Pakkosujutus sopii kaikille muovi-, rauta- ja valurautaputkistoille.
Käytössämme on nykyaikainen pakkosujutuslaitteisto, jonka avulla vesijohdot ja viemäriverkostot saadaan uusittua pintarakenteisiin kajoamatta. Pakkosujutus on ympäristöystävällinen menetelmä, koska pinnan ennallistamiskustannukset ovat vähäiset ja saneerauksen aikaisten liikennejärjestelyiden tarve on pieni.

Hallitsemme myös alitusporaamisen ja erilaiset suuntaporausmenetelmät. Esimerkiksi teiden alitse kulkevat vesi- ja viemäriputket saadaan saneerattua kaivamattomasti – vain putken alku- ja loppupiste kaivetaan.